Kabelforskruninger til ethvert miljø og applikationInden for den danske industri er der høje krav til sikkerhed, hvorfor at standarden til kvalitet er høj, når det gælder kabelforskruninger. Dette gør sig særligt gældende ved arbejde, der har med vand, brand eller gas at gøre, hvor tætningen skal overholde industri-standarden. Der er også derfor, at man skal være varsom med hvilken leverandør, man vælger til at levere kabelforskruninger, da de har en yderst vigtig funktion på trods af deres størrelse. Det er altså ikke kabelforskruningerne, der skal spares på. 

De kabelforskruninger, du vælger skal være pålidelige og sikre, og såfremt situationen kræver det, skal de også kunne klare ekstreme belastninger, hvor forskruningerne skal have bøjningsbeskyttelse og trækaflastning. Kort sagt skal de altså kunne klare alle former for miljø og industrier. Derfor er det også vigtigt, at din leverandør fører et bredt sortiment af forskellige typer kabelforskruninger, så du kan vælge løsningen, der netop passer til din situation.

Et bredt sortiment af kabelforskruninger

Uanset om miljøet er korrosivt, aggressivt eller eksplosivt, eller om det er inden for fremstillingsindustrien, så skal produkterne kunne klare de specifikke krav. Her fører Hofstätter & Ebbesen et særligt bredt sortiment af kabelforskruninger og tilbehør, som sikrer dig topkvalitet og sikkerhed. Det brede sortiment inkluderer blandt andet kabelforskruninger, der er udført i nylon, som både fås i Metrisk (M) og tomme (PG) gevind i adskillige størrelser, herunder PG11 til PG21 samt M13 til M68. Dertil kan der fås konverteringsmodeller, der danner bro mellem de to gevindtyper. 

Kabelforskruningerne kan også fås i forskellige farver, hvor standardfarverne er hvid, grå og sort. Såfremt der ønskes en skræddersyet løsning, så kan dette også realiseres. 

Hvilke kabelforskruninger skal man vælge?

Når der skal vælges kabelforskruninger, er det dog også vigtigt at tænke over specifikationerne inden for industrien eller branchen, de skal bruges i. Her bruges visse typer forskruninger i yderst specifikke situationer, hvor eksempelvis standardkabelforskruninger i højere grad kan benyttes i et større antal situationer som eksempelvis til huse med gevind og skærmede ledninger. Drejer behovet sig om kabelforskruninger til eksplosionsfarlige omgivelser, så ændrer kravene sig. Dog har Ultraplast.dk et bredt sortiment af høj kvalitet, hvor du kan være sikker på at få den højeste kvalitet inden for branchen.