Hvorfor bør din virksomhed anvende gas frem for olie?

Flere og flere virksomheder vælger at skifte fra olie til gas i deres produktion. Hvis du overvejer det samme, så bestil gasflasker nemt online fra Primagaz eller en anden udbyder. Så er du godt i gang! Her er nogle af grundene til, at industrivirksomheder skifter fra olie til gas. 

Gas er billigere og mere effektivt end olie

For mange industrivirksomheder, der arbejder med produktion, er energieffektivitet en vigtig konkurrenceparameter. Derudover konkurrerer mange virksomheder også på prisen af deres produktion. Derfor er der mange virksomheder, der begynder at indse, at de giver deres virksomhed en bedre fremtid, ved at udskifte olie med gas i deres produktionsprocesser. Gas er nemlig både billigere og mere effektivt end olie. Derudover kan gastanke og gasflasker anvendes til stort set alle produktionsbehov. Det er desuden en utrolig stabil energikilde. Med gas har du også fuld kontrol over varmeproduktionen i din virksomhed. 

Gas er mere miljøvenligt end olie

I dag arbejder mange virksomheder på at reducere deres CO2 udslip. Ofte giver det virksomheder en konkurrencemæssig fordel, hvis de får reduceret CO2 udslippet betydeligt. I nogle tilfælde er miljøbelastningen af produktionsprocessen vigtig for kunderne og i andre tilfælde stilles der krav til leverandører om deres CO2 udslip. 

Det er en god idé at skifte fra olie til gas netop fordi det er det mere miljøvenlige valg. Hvis din virksomhed ikke har adgang til naturgasnettet, så er tankgas og flaskegas den smarteste måde at generere procesvarme med minimal miljøbelastning. Olie har et utrolig højt CO2 udslip, så virksomheder der har skiftet fra olie til gas har oplevet en CO2 reduktion på mere end 60%. Ved anvendelse af olie er der desuden ofte en risiko for jordforurening, som du undgår ved at vælge gas. Derudover kræver et oliefyr også hyppig vedligeholdelses og det skal ofte renses af en skorstensfejer. 

Hvis du allerede har eller planlægger at anvende tankgas eller flaske, så er det nemt at skifte fra LPG til BioLPG, der er 100% miljøvenligt. Det er til gengæld også lidt dyre, men stadig en mere effektiv løsning end olie. Med BioLPG kan din virksomhed producere med god samvittighed. Derudover fremtidssikrer I jeres virksomhed, fordi I netop ikke belaster miljøet lige så meget. BioLPG er lige så effektivt som LPG tankgas og flaskegas. Så hvis miljøet er en høj prioritet for din virksomhed, så er BioLPG det bedste valg for dig.