Gør dit badeværelse hyggeligt med få remedier

Det er blevet forår, og vi danskere forsøger så småt at gøre status på de forskellige steder i hjemmet som trænger til en kærlig hånd – og ét af stederne kunne meget vel være ude på badeværelset, hvor det oftest kun er små justeringer der skal til før at rummet stråler igen. Mange gange behøver du ikke engang at gå bygge-amok og lave de helt store omvæltninger – med få og enkle tricks kan du faktisk få følelsen af at være i et helt nyt badeværelse! 

Anskaf dig en sæbedispenser til væg

En af de ting som kan give nyt liv ude i dit badeværelse er små ting som for eksempel en sæbedispenser. Du kan nemlig få virkelig flotte og smukke sæbedispensere som i høj grad kan pifte dit badeværelse op. Alt efter hvilken stil du er til, så du kan finde nogle sæbedispensere som vil være helt perfekte til den stil du har ude på badeværelset. En ting som er blevet meget populært på det sidste, er sæbedispensere til væggen. Ved at få en sæbedispenser sat fast til væggen, kan din sæbedispenser nemlig ligne en fast integreret del af dit badeværelse og give fine linjer til rummet som udstråler moderne og nordisk stil – og så kan du samtidig også finde tandkrus som matcher din sæbedispenser! På den måde kan du sikre dig at der er en rød tråd ude på dit badeværelse.

Find fine planter til at give liv

Udsmyk dit badeværelser med smukke planter og fine blomster som virkelig kan give liv ind i rummet! Blandt de mest populære planter ude på badeværelset kan blandt andet nævnes kaktusser som blot kræver en mindre potte og meget lidt plads. Kaktussen kan enten placeres på en smal hylde eller placeres på en eventuel bordplade i forbindelse med håndvasken. Alternativt kan du vælge at pryde dit badeværelse med evighedsblomster, der er tørrede smukke blomster i vidunderlige farver. Disse blomster er nemlig, ligesom kaktusserne, nemme at holde og er samtidig en nem udsmykning. Disse blomster kan placeres i en vase og stilles på en hylde eller på vasketøjskurven for at give lidt hjemlig stemning.