Forny dit hjem med sprøjtemaling og sprøjtelakering

Hvis du ikke allerede kender til sprøjtemaling og -lakering, så er det på tide! Det er nemlig en billig måde at forny dit hjem og give dine møbler en længere holdbarhed. Resultatet bliver dog ikke nødvendigvis godt, hvis du forsøger at gøre det selv, men det er slet ikke nødvendigt. Hos Dibbern Color Design, https://www.dibberndesign.dk/, kan man nemlig få sprøjtemalet eller -lakeret alle mulige forskellige møbler, herunder køkkenlåger, stole, lamper, cykler, døre og meget mere. Med sprøjtemaling kan man nærmest få nedslidte møbler til at se helt nye ud, og så sparer du mange penge, fordi du er fri for at købe nye møbler. Læs med og find inspiration til hvordan du kan fornye dit hjem med sprøjtemaling og sprøjtelakering. 

Sprøjtelakering af køkkenlåger og skuffer

Man kan hurtigt blive træt af at tilberede mad, hvis det skal gøres i et gammelt og nedslidt køkken, der ser ud til, at det snart er nået til dets dages ende. I netop denne situation er sprøjtelakering din redning! Det koster nemlig utrolig meget at købe nye køkkenlåger og -skuffer, men lakering af køkkenlåger koster ikke nær så meget. Lakering kan endda næsten give et lige så flot resultat, som at købe et helt nyt køkken. Med professionel sprøjtelakering opnår man nemlig flotte, blanke overflader, ligesom man ser i et nyt køkken. 

Sprøjtemaling og lakering af designermøbler

Hvis du har nogle gamle, men lækre designermøbler, så kan det være en trist oplevelse, at se dem blive mere og mere nedslidte. Disse møbler har nemlig ofte en særlig betydning for os. Nogle gange har de endda været i en familie gennem flere generationer. I denne situation er lakering også en perfekt løsning. Hos Dibbern Color Design sørger de eksempelvis for lakering af PH lamper eller lakering af 7’er stole, så disse unikke møbler igen kan få nyt liv. Uanset hvad der skal lakeres eller sprøjtemales, så sørger de selvfølgelig for at behandle møblet med omhu, så resultatet bliver fejlfrit og ikke skader møblet. Ved lakering af en PH lampe vil lampen eksempelvis forsigtigt blive taget fra hinanden, så de individuelle dele kan lakeres grundigt. Til sidst vil lampen selvfølgelig blive samlet igen, så den fremstår nærmest helt ny.