Fejr familiens store fester i Ringsted

Hvis du bor i eller omkring Ringsted, så er der god mulighed for at leje festlokaler til familiens næste store fest. Du kan blandt andet leje selskabslokaler i Ringsted restauranten La Rustica. Dette er en hyggelig italiensk restaurant med plads til op til 100 deltagere.

Hvad vil du serverer til festen?

Maden er en vigtig del af enhver fest. Hvis maden er dårlig, så bliver det måske ikke en særlig god fest. Derudover vil det ofte også blive et problem, hvis der ikke er nok mad. På restaurant La Rustica i Ringsted har du dog mange muligheder, hvad angår maden. Du kan invitere dine gæster til en lækker brunch buffet med alt det vi elsker fra en traditionel brunch. Du kan også servere en af de 3-retters menuer, som restaurantens selv forestår til selskaber. En af menuerne består for eksempel af Dampet laks med grøntsager og avokado puré til forret, grillet kalvekrone med rosmarin pesto og babykartofler til hovedret og chokoladefondant med vaniljeis til dessert. Du kan også vælge en 3-retters menu med avocado og hummerhaler til forret, grillet mørbradbøf med svampe flamberet i cognac-cremesauce til hovedret og hjemmelavet tiramisu med vaniljeis til dessert. 

Derudover tilbyder restauranten også at du sammensætter din egen menu ud fra retterne i menukortet. Restaurantens kokke vil også meget gerne hjælpe dig med at sammensætte en menu ud fra dine egne ønsker. 

En fest, der er nem at komme til

En god fest bør også være nemt for gæsterne at komme til og fra. Restauranten har en central placering i Ringsted. Den er tæt på Ringsted butikscenter, hvor der er gode parkeringsmuligheder. Man kan også nemt komme til restauranten via offentlig transport. Nem adgang til festen sikrer, at dine gæster ikke vælger at gå tidligt, fordi de skal bruge lang tid på transport. Dette sikrer også at gæster med gangbesvær også føler, at det er nemt at komme til. Derudover er det en god placering for gæster, der kommer i bil. I restauranter i København og omegn ved man ikke altid kunne finde gode parkeringsmuligheder til sine gæster.