Få splinterny træterrasse med solide terrassebrædder

Står du med planer om at lave en træterrasse, og ved du ikke lige, hvordan du skal finde frem til de rette stærke brædder til terrassen? Så er du havnet det rette sted. Der er flere forskellige ting, du bør overveje, inden du vælger brædder til din terrasse, da der er flere parametre, der bør spille ind på valget. 

Først og fremmest er det vigtigt, at træterrassens udseende kommer til at stemme overens med boligens udseende, således der skabes god harmoni. Dette er kun muligt at opnå ved at finde træterrasser i et materiale med et udseende passende til boligens. Derudover er prisen vigtigt at have in mente, når der skal vælges brædder til terrassen. 

Brædder til terrassen og pris

En spritny træterrasse kan lyde som en omkostningsfuld affære. Det behøver det dog ikke at være, da du kan finde billige terrassebrædder af mærker såsom Cumaru, Jatoba og Ipe. Alle disse producenter leverer billige varianter, der er særdeles stærke, solide og holdbare. Her får du rigtig meget valuta for pengene. 

Du får en terrasse, der holder mange år frem i tiden. Det estimeres, at brædder fra producenter som disse holder i hele 35-45 år. Derfor kan det i høj grad siges, at det vil være en god investering at købe brædder som disse til din træterrasse.

Udseendet defineres af typen

Ved køb af terrassebrædder er det dog også vigtigt, at du finder et udseende, der vil passe godt til din bolig. Der findes tre forskellige typer af brædder til terrassen. Det er gældende for de trykimprægnerede brædder, der holder i mange år, såfremt de vedligeholdes mindst en gang årligt. Disse vil have et ensartet og klassisk look på en færdiglavet terrasse.

Samtidigt kan du få hårdttræsterrassebrædder, der har et eksklusivt udtryk af træ, mens det er et solidt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Sidst findes terrassebrædder af komposit, hvilket er en sammensætning mellem træ, plastik og bindemiddel. Disse skal ikke vedligeholdes og ligner træ på en prik. Her bør du vælge en type passende til din boligs udseende og egne ønsker.