Få en dygtig SAP konsulent ind i din virksomhed

SAP er et af de store ERP-systemer, som de fleste største virksomheder næppe kommer udenom. Med potentiale for at minimere lageromkostninger med 20%, reducere behandlingstiden for fakturering med 50%, samt minimere samlede driftsomkostninger med 30%, så er der rigelig med grund til at vælge en SAP-løsning til sin virksomhed. Og der er med garanti en SAP-løsning til enhver virksomhed, og hvis ikke løsningen eksisterer i forvejen, så kan den skræddersyes til enhver virksomheds behov. SAP bruges i et hav af industrier, herunder industrivirksomheder, butikker, hospitaler og forsvaret m.m. 

En effektiv SAP-implementering kræver en dygtig konsulent

I Danmark kommer man simpelthen ikke udenom SAP, og dette er særligt på grund af, at vi i Danmark er så digitaliseret, som vi er. Det gør også, at de fleste store virksomheder vælger at investere i teknologi, der kan effektivsere arbejdsprocesserne for medarbejderne, som sagtens kan håndtere sådanne software løsninger. Men det er langt de færreste medarbejdere indenfor disse industrier, som har kendskab til SAP, og det er fordi, at det er et kæmpe system, som kræver SAP-konsulenter. Man skal igennem et kursusregi, og derefter skal der opbygges erfaring ude i virksomhederne for, at man som SAP-konsulent rigtig kan forstå sig på alle de små detaljer, der gør at en SAP-løsning kan tages op til næste skridt. 

SAP er en kæmpe teknisk platform, der stort set kan forbedre enhver virksomheds interne arbejdsprocesser, men det kræver også en stor teknisk kunnen at kunne installere systemet. Af samme årsag kan der også let forekomme udfordringer i takt med, at systemet skal installeres og integreres i virksomheden. Den tekniske opsætning kræver snilde og en grundig forståelse for selve systemets arkitektur, hvilket altså kræver en erfaren SAP-konsulent. Virksomhedens forretningsprocesser skal nemlig tilpasses SAPs best practice-processer. 

SAP kan skræddersyes og tilpasses enhver virksomhed

Systemet tilpasses oftest en given virksomhed ved brug af kodning, hvor data fra andre systemer og interfaces skal integreres. Derefter skal systemet testes og sikres til drift; dette vil højst sandsynligt være den proces, der vil tage længst tid, da der ofte kan forekomme fejl. 

Alt dette kræver en velegnet SAP-konsulent, der kan forstå sig på virksomhedens kerneområder, indsigt i hardware, operativsystemer og databaser, og disse konsulenter er ikke lette at finde. Men er du på udkig efter SAP-konsulenter, så har Accuro en effektiv screening proces, der sikrer, at du får den helt rigtige SAP-konsulent til din forretning. 

Man kan i høj grad undgå kodning med SAP, men programmet kræver dog stadigvæk en god forståelse af programmets grundlæggende arkitektur, hvorfor at de fleste virksomheder også får fat i en SAP konsulent.