Få behandlet paradentose i Ringsted

Søger du en tandlæge, der kan hjælpe dig med at behandle paradentose? Hos Tandlægen Martin Åside i Ringsted anvendes de nyeste metoder til paradentose behandling, så dine tand bekymringer kan forsvinde. Det er en alvorlig tandsygdom, men det er heldigvis noget, som man kan gøre noget ved, hvis det opdages i tide. Læs med og høre mere om behandlingen.   

Hvad er paradentose?

Paradentose er en alvorlig tandsygdom, der angriber tandkød og tandknogler, hvilket desværre resulterer i at tænderne falder ud. Dette kan dog undgås med behandling. Hos Martin Åside anvendes en ny metode til at behandle paradentose. I behandlingen anvendes specielt laserudstyr til at identificere og bekæmpe de bakterier, der gemmer sig i tandkødslommerne. Fordelen ved en laserbehandling er også at det er forholdsvis smertefrit for patienten. Behandlingen er faktisk så mild, mht. Smerter, at den ofte kan gennemføres uden lokalbedøvelse. Med en laser kan man også arbejde mere præcist end man kan med andet udstyr. Derudover steriliserer laseren, hvilket reducerer risikoen for at få en infektion.    

Hvordan foregår paradentose behandling?

Ved paradentose behandling føres en laser, i form af en tynd glasfibertråd, hen til alle tandkødslommerne, for at laserlyset kan nedbryde bakterierne og dermed forhindre dem i at formere sig i tandkødslommerne. I forbindelse med behandlingen vil tandlægerne hos Martin Åside også tage en gentest og en test på paradentosefremkaldende bakterier, da dette vil hjælpe tandlægerne med at kunne udføre den bedste behandling. Når man anvender en laser, er det ikke nødvendigt at sy noget efter behandlingen. Generelt skal patienter ikke forventer særlig meget blødning eller ar i forbindelse med behandlingen.  

Fordele ved paradentose laserbehandling

Der er mange fordele ved en paradentose laserbehandling. Fordelene er blandt andet følgende: 

  • Effektivitet: En paradentose laserbehandling er i dag den mest effektive måde at behandle paradentose. 
  • Precision: En læser er meget præcis, så dette udstyr gør det muligt at komme ind til steder, som man ellers ikke ville kunne komme ind og behandle. 
  • Lav risiko for infektion: Med en laser er der en lav risiko for infektion, fordi laseren har en steriliserende effekt. 
  • Næsten smertefri: En laserbehandling er faktisk mere eller mindre smertefri. Man kan derfor gennemføre behandlingen uden lokalbedøvelse, uden særlige mange blødninger og kun med minimal ardannelse.