Er Georg Jensen smykker noget for dig?

Alle danskere kender nok til de eksklusive Georg Jensen smykker. Det internationalt anerkendte smykkemærke er måske en af de mest kendte mærker i Danmark. Her kan du blive klogere på Georg Jensen smykker – en af mine personlige favoritter – og se, om det er noget for dig at investere. For det er jo en investering at købe eksklusive smykker i denne prisklasse.  

Smykker til alle der elsker kvalitet

Georg Jensen smykker er smykker af allerhøjeste kvalitet. Alle guldsmykkerne bliver lavet af 18 karat guld. Desuden anvendes kun ægte ædelsten. Siden Georg Jensen blev stiftet har fokus altid været på at lave smykker med fokus på høj kvalitet materialer og godt håndværk. Smykkerne bliver fremstillet af nogle af de bedste håndværkere.  

Smykker til alle der elsker elegante designs 

Udover kvaliteten og håndværket bag Georg Jensens smykker, så er smykkernes design bestemt også noget, som brandet kan være stolte af. Hver af disse smykker er designet med henblik på at fremhæve metallets naturlige skønhed. I hvert design leges der også med både bløde og kantede geometriske former for at lyset vil falde smukt på smykket. Dette er ægte, tidløse smykker, som har været moderne i flere årtier og vil fortsætte med at være det i mange kommende årtier.

Prisen

Prisen er nok noget af det, som gør at mange vælger Georg Jensen smykker fra. Det er dog værd at overveje, at man med den høje pris får et smykke, som kan videregives fra generation til generation. Desuden kan du være heldig at finde gode tilbud på smykkerne på mange webshops. På www.guldsmedpade-shop.dk kan du for eksempel altid finde et stort udvalg i deres Georg Jensen outlet, hvor du kan spare op til 50% på smykker fra tidligere kollektioner.