En måde altid at have fint tøj med på farten.

Mange af os kender til den gode gamle måde at fjerne folder i tøjet på, for at det lige giver det ekstra skub i både præsentabelhed men også selvsikkerhed. En nystrøget skjorte er altid noget man føler sig helt og aldeles tilpas i. Det er dog ikke alle som kan overskue at stå op 5-10 minutter tidligere for lige at stryge yndlingsskjorten inden man skal på arbejde. De minutter vil de fleste nok hellere  bruge i sengen for lige at indhente det sidste tabte søvn inden arbejdsdagen. Hvis du kan spejle dig en smule i det jeg siger, så er du helt sikkert den perfekte kandidat til en tøjdamper.

Fjern folder og luft let med en tøjdamper

Med en tøjdamper går det hele meget hurtigere og meget lettere. Hvis du skal stryge din skjorte på den ”gode gamle” måde, så skal du først have et strygebræt frem og derefter et strygejern. Disse 2 ting alene kan allerede fylde en del og er ikke rigtig noget som man kan have med på farten. En tøjdamper fylder ikke nær så meget og det eneste du skal bruge er noget vand samt en stikkontakt som kan give lidt strøm. Herefter tænder du din tøjdamper som lige så stille vil begynde at varme vandet op, til at der i sidste ende vil komme damp ud. Herfra er det ellers ret ligetil, du stryger faktisk bare din tøjdamper op i mod dit tøj, hvor du lige så stille vil se folderne rette sig ud. En anden smart ting ved disse damprensere er, at de også fjerne lugt samtidig med at gøre dit tøj pænt og nydeligt.

Holdbarheden på en tøjdamper

En tøjdamper vil du kunne bruge i mange år, hvis du bare holder den ved lige ved lige at rengøre den regelmæssigt. I og med at vi har med vand at gøre, så kan der meget hurtigt danne sig kalk i din tøjdamper. Her er det vigtigt at du afkalker den med de rigtige midler, herefter kan jeg love dig for at den vil fungere så god som en ny!