Bliv universitetsstuderende i Sims 4 Udforsk Universitetet

I den nyeste udvidelse af Sims 4, kan du sende dine simmere på universitetet. En videregående uddannelse åbner op for en bred vifte af karrieremuligheder for dine simmere. Men først skal dine simmere finde sig til rette i universitetslivet og lære, hvordan man er studerende.

Som universitetsstuderende skal du træffe mange valg. Skal dine simmere bo på et kollegie for studerende og være tæt på universitetet? Eller vil du bosætte dig i byen og have andre bekvemmeligheder tæt på? Hvordan vil du indrette dig? Hvordan vil du forberede dig til din store eksamen? Du skal sørge for, at dine simmere laver deres lektier, men samtidig har de også brug for at slappe af og nyde deres studietid.

Kan du balancere studielivet? Allerede nu kan du gå i gang med at spille den nyeste Sims 4 udvidelsespakke, Sims 4 Udforsk Universitetet.

Her tager vi et kig på to universiteter, som dine simmere kan studere på.

Britechester Universitet

I Sims 4 Udforsk Universitetet kan du sende dine simmere til Britechester Universitet, der er et traditionsrigt universitet, som tager uddannelse alvorligt. Her vil dine simmere bliver dannede individer, der er parate til at møde de udfordringer, som livet byder dem.

På Britechester Universitet kan dine simmere tage følgende hovedfag:

  • Kunsthistorie
  • Kulinarisk kogekunst
  • Drama
  • Kunst
  • Historie
  • Sprog
  • Litteratur
  • Kommunikation

På Britechester Universitet kan dine simmere desuden skabe et stort netværk af nye kammerater. Universitet har nemlig masser af aktiviteter, der giver dig mulighed for at socialisere og komme i den rette skoleånd.

Heron Instituttet

I Sims 4 Udforsk Universitetet finder du også Heron Instituttet, der er et moderne og veletableret universitet. Her vil dine simmere kunne udvikle deres kreativitet og kritiske sans, så de en dag kan blive dygtige ledere.

 På Heron Instituttet kan dine simmere vælge mellem disse hovedfag:

Biologi

IT-videnskab
Økonomi

Fysik

Psykologi

Skurkagtighed 

På Heron Instituttet kan dine simmere desuden deltage i mange forskellige aktiviteter og udvalg, hvor deres kreativitet og evne til at udvikle nye ting vil blive sat på prøve. Der er også rig mulighed for at slappe af med andre studerende på universitetet.