3 fede designer tasker

Enhver kvinde drømmer om at komme gående ned ad gade med en designer taske over skulderen, imens man betragter andre kvinders misundelige blikke. Med en designer taske kan du pifte dit outfit op på 0,5. Design og kvalitet går hånd i hånd, så køber du en designer taske, vil du bestemt ikke fortryde det. Mange vælger at købe designer tasker fra mærker såsom Michael Kors, Versace, Gucci, Chanel, Balenciaga, Valentino og Lous Vuitton. 

Favoritterne

Vil du også kunne sætte prikken over i’et på dit look med en designertaske? Jeg har samlet et par af favoritterne, når det kommer til designer tasker:

  • Michael Kors Jet Set håndtasken er perfekt til hverdag eller shopping. Jet Set shopping tasken fra Michael Kors er i kvalitetslæder og er pyntet med lækre detaljer. Håndtasken er ideel til skole, arbejde, shopping og byture, hvor der er behov for lidt ekstra plads til eksempelvis computer, bøger, ekstra trøje og shoppeturens køb. Tasken fås i 6 flotte farver: sort, mørkebrun, lysebrun, hvid, marineblå, gul, rød og blå. Tasken kan altså passe til enhver kvindes garderobe. 
  •  Den klassiske Valentino taske egner sig til hverdag såvel som til fest. Med det stilrene design og de velkendte nitter, så vil tasken pynte enhver kvindes garderobe og pifte ethvert outfit op. Har du din Valentino taske i hånden, så behøver du intet andet for at erhverve dig selvtillid. 
  • Louis Vuitton Neverfull tasken er en stor taske med plads til det hele. Neverfull tasken er en af de klassiske og yderst populære tasker fra Louis Vuitton. Tasken er meget alsidig, og der er plads til langt det meste – heraf navnet Neverfull: Tasken bliver simpelthen aldrig fuld! Tasken egner sig til alle lejligheder, men er især også ideel til hverdagsbrug, da der er plads til at have meget med, når man er på farten.  

Forkæl dig selv med en designertaske

Det er vigtigt at man forkæler sig selv en gang i mellem, og det kan du for eksempel gøre ved køb af en designer taske. Det kan være, at du føler, at du har ydet en ekstra god indsats på arbejde eller har nået et personligt mål. Vi alle elsker følelsen af at købe noget af god kvalitet, som har været lidt dyrt, hvilket også gælder designer tasker. Det vækker en glæde og en stolthed indeni, og det vil lyse ud af enhver kvinde, når designer tasken bæres mens man slentrer ned ad gaden.